MENIU

Dublă crimă la Timișoara: de ce au fost uciși pensionarii. Principalul suspect, căutat de polițiști. Se cere sprijinul populației - SEMNALMENTE

Dublă crimă la Timișoara. Noi detalii în cazul dublului omor de la Timișoara, de lângă clădirea Tribunalului. Cei doi pensionari au fost uciși cu sânge rece pentru aproximativ 10.000 de lei, bani încasați de femeie după ce locatarii blocului au plătit întreținerea. Imediat după crimă, agresorul a lăsat o mănușă plină de sânge lângă o bancă din fața blocului. Acesta este căutat peste tot de polițiști. Autoritățile solicită și sprijinul populației. Atenție, vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoțional! 

Dublă crimă la Timișoara. Femeia ucisă era administratorul blocului și abia ce încasase banii de întreținere de la locatari. Criminalul ar fi comis odioasa crimă pentru suma de 10.000 de lei, bani cu care s-a făcut nevăzut. 

Totul s-a întâmplat în timpul nopții când bătrânii în vârstă de 75 și 78 de ani se aflau acasă și vorbeau la telefon chiar cu nepotul lor stabilit în Germania. Bărbatul ar fi auzit un țipăt în casa bunicilor săi după care apelul s-ar fi întrerupt brusc. 

Speriat, acesta și-a sunat verișorul care locuia lângă casa celor doi soți și i-a cerut să meargă de urgență să vadă ce s-a întâmplat. Ajuns la acolo, celălalt nepot l-a găsit pe agresor în casă și pe bunici într-o baltă de sânge. Criminalul ar fi sărit și la el să îl atace după care a fugit.

În câteva minute, zona a fost împânzită de polițiști care acum încearcă să dea de urma criminalului și adună probe de la locul faptei. 

Dublă crimă la Timișoara - principalul suspect, căutat de polițiști. Se cere sprijiul populației - SEMNALMENTE

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat și tragerea acestuia la răspunderea penală.

Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură, asigură oamenii legii.

Totodată, se face apel la sprijinul populației.

SEMNALMENTE suspect crimă Timișoara

Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă (purta un bandaj improvizat).

În cazul în care observați vreo persoană cu semnalmentele de mai sus, sunteți sfătuiți să apelați Serviciul de urgență 112 și să nu intrați în contact cu aceasta.