MENIU

Drama unei românce în Noua Zeelandă, nevoită să renunțe la copilul de doi ani dacă va fi deportată

Drama unei românce în Noua Zeelandă, nevoită să renunțe la copilul de doi ani dacă va fi deportată

O româncă în vârstă de 34 de ani care a fost anunțată că va fi deportată din Noua Zeelandă după ce a pus capăt relației cu un cetățean neozeelandez va trebui să-și lase copilul de doi ani în țara în care s-a născut, întrucât Tribunalul pentru familie a decis că fiul său Chris nu poate locui la o distanță mai mare de 50 km de tatăl său, relatează sâmbătă Daily Mail.

"Mai bine aș muri decât să trăiesc o singură zi fără el", este mesajul emoționant transmis de românca de 34 de ani Nicole Mihai corespondenților australieni ai Daily Mail.

După ce i s-a comunicat de către agenția pentru imigrație că va trebui să se întoarcă în România în urma despărțirii de partenerul ei neozeelandez, întrucât nu este rezident în această țară, femeia este angajată într-o luptă juridică cu această instituție, în contextul în care Tribunalul pentru familie a decis că fiul ei Chris nu poate locui la o distanță mai mare de 50 km de tatăl lui. În ciuda acestui lucru, agenția pentru imigrație a precizat că locul în care va trăi copilul pe viitor nu este problema sa.

"Mă culc în fiecare noapte și mă trezesc dimineața cu gândul că astăzi va fi ultima zi cu fiul meu", a spus Nicole Mihai pentru Daily Mail Australia.

Românca s-a despărțit de partenerul ei născut în Noua Zeelandă după o relație de doi ani. Ea a primit custodie deplină asupra fiului lor, în condițiile în care fostul ei partener are contacte limitate cu băiețelul de doi ani.

Citeşte mai mult pe agerpres.ro

Mai multe articole despre:
Noua Zeelandă româncă deportat