MENIU

Drama soțului femeii strivite de o mașină în stația de autobuz din Baia Mare. Mărturia cutremurătoare a mamei sale

Foto: captură YouTube

Soțul tinerei din Baia Mare care a murit strivită de o mașină în stația de autobuz nu mai are liniște din ziua accidentului. Raul plânge încontinuu şi cere pedepsirea celui care i-a omorât soția și l-a lăsat fără unul dintre picioare. Șoferul în vârstă de 20 de ani a fost arestat după ce inițial fusese lăsat să plece acasă, relatează Realitatea Plus. 

În urma accidentului din Baia Mare, Denisa, o tânără de 20 de ani, și-a pierdut viața, iar soțul ei de 23 de ani și-a pierdut piciorul. Alte două persoane au reușit să se ferească în ultimul moment.

Instanța a decis inițial să-l cerceteze pe șoferul care a provocat tragedia în libertate, însă oamenii din Baia Mare au protestat chiar în fața judecătoriei.

Ulterior, Instanța a revenit asupra deciziei și a dispus arestarea sa preventivă.

În tot acest timp, Raul, tânărul de 23 de ani care a rămas fără picior, își jelește soția și cere ca șoferul inconștient să nu fie iertat.

”Întruna îmi spune, de când am înmormântat-o pe nevastă-sa, îmi spune întruna: Mami, nu-l iertaţi! Şi plânge întruna”, a povestit mama tânărului.

Raul va avea nevoie și de alte intervenții chirurgicale în zilele următoare deoarece și celălalt picior al său este fracturat.

 

Mai multe articole despre:
accident baia mare accident statie autobuz