MENIU

Drama lui Céline Dion. E crunt! Se pregătește de ultimul Crăciun

O sursă apropiată a cântăreței Celine Dion susţine că sărbătorile de iarnă din acest an vor fi ultimele pe care artista canadiană le va petrece alături de soţul ei, bolnav de cancer la gât în stadiu terminal.

În luna septembrie, cântăreaţa se întorcea pe scena, după un an de pauză. Interpreta a luat această decizie ca să poată să aibă grijă de soţul ei, René Angélil, bolnav de cancer.

De doi ani, starea de sănătate a lui René, în vârstă de 73 de ani, s-a deteriorat, iar vedeta este pregătită pentru tot ce este mai rău. A ajuns chiar să creadă că este ultimul Crăciun pe care îl va petrece alături de partenerul ei de viaţă.

„Celine este de obicei optimistă. Cu micuţii, ea petrece ore întregi pentru a-şi pregăti cântecele. René nu participă, dar o ascultă. Ea nu vrea ca locuinţa ei să devină tristă şi sinistră. Îşi dă toată silinţa ca băieţii să fie veseli. Dar cred că, având în vedere ceea ce experimentează în aceste momente, fiecare zi are un sens anume”, a declarat o sursă, citată de Daily Mail.

Mai multe articole despre:
Crăciun Celine Dion rene angelil