MENIU

Doliu în sport! Un poliţist a lovit-o pe zebră. Când a aflat pe cine a accidentat, a înlemnit!

A suferit un tragic accident chiar în ziua de Crăciun, fiind lovită de un fost poliţist, în trafic...

Adela Drăgan, campioană naţională la lupte libere, a murit la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca. Sportiva de 15 ani a fost operată, dar medicii s-au declarat învinşi. Ea a suferit un tragic accident chiar în ziua de Crăciun, fiind lovită de un fost poliţist, în trafic.

Adolescenta a fost lovită pe trecerea de pietoni în oraşul Jucu, din Cluj. Presa locală scrie că voia să meargă să-şi colinde o prietenă şi traversa strada, pentru a face autostopul, până în Cluj-Napoca.

Când a încercat să traverseze, regulamentar, a fost lovită în plin de o maşină condusă de un fost poliţist care a lucrat la IPJ Maramureş. Este un fost ofiţer care a deţinut o funcţie de conducere şi care ar fi condus cu mare viteză, scrie reteauadestiri.ro.

Adela a fost dusă de urgenţă la spital. Era însă în stare gravă, medicii şi-au dat seama de la început că este un caz dificil. Reputatul neurochirurg Ștefan Florian, directorul Clinicii de Neurochirurgie, a operat-o, însă după intervenţia chirurgicală au apărut complicaţii.

 

Mai multe articole despre:
accident Poliţia dramă