MENIU

TRAGEDIE : a murit la 16 ani, cu câteva zile înainte de a-şi vedea visul împlinit

Un jucător al echipei de fotbal de liga a IV-a Flacăra Muntenii de Sus, din judeţul Vaslui, a murit la doar 16 ani, din cauza unui atac cerebral, după cum au anunţat oficialii clubului. 

Vestea morţii fulgerătoare a lui  Ştefan Alex Rusu a fost anunţată duminică de reprezentanţii echipei de fotbal, iar în scurt timp s-au adunat zeci de mesaje de condoleanţe. Rude, prieteni, colegi de echipă sau de clasă sunt stupefiaţi şi deplâng moartea prematură a lui Alex. ”Un prieten de nădejde”, ”un băiat tare cuminte”, ”cu un simţ al umorului deosebit”, astfel îl descriu cei ce l-au cunoscut pe Alex Ştefan Rusu, anunţă vremeanoua.ro.

Adolescentul visa sã joace în Liga I şi să ajungă sub bagheta lui Ghoerghe Hagi, însã planurile i-au fost date peste cap în urma unui control, când medicii i-au descoperit o boalã de inimã. Vestea nu l-a demoralizat ci, din contră, l-a motivat să-şi urmeze visul de a ajunge un mare fotbalist. 

A început sã strângã bani pentru operatie, muncind alãturi de tatãl sãu în domeniul constructiilor. Sãptãmâna trecutã s-a internat la un spital din Iasi, unde medicii au început sã-l pregãteascã pentru interventia chirurgicalã mult asteptatã.

Momentul a fost amânat însã dupã ce medicii i-au descoperit o infectie în sânge. A fost bãgat sub un tratament cu antibiotice si externat. Trebuia sã se întoarcã în spital la începtul acestei sãptãmâni.

Din pãcate, Stefan nu a mai apucat sã intre în sala de operatie. Sâmbãtã, în timp ce era cu câtiva prieteni a cãzut, ca fulgerat, din picioare, iar dumnică a fost declarat decesul, ca urmare a unui atac cerebral i-a curmat definitiv visul, acela de a deveni un mare fotbalist.

Vestea cã Stefan a murit a surprins pe toatã lumea, mai ales cã toti stiau cã tânãrul urma sã se facã bine. 

Stefan Alex Rusu s-a numãrat printre jucãtorii care, anul trecut, au pus umãrul la promovarea Munteniului de Sus în liga a IV. “Era un jucãtor ofensiv, evolua atât pe postul de mijlocas central cât si mijlocas stânga. 

Ultima postare pe pagina de facebook a lui Ştefan Alex a fost ştirea despre calificarea SIMONEI HALEP în finala Australian Open. 


 

Mai multe articole despre:
moarte Hagi fotbalist