MENIU

Dramă în familia unui om de afaceri, după ce acesta s-a împuşcat cu arma de vânătoare

Moarte suspectă a unui om de afaceri din Galaţi. Acesta s-a împuşcat cu arma de vânătoare. Soţia sa susţine că a fost un accident.

Gălăţeanul Aurel Grădinaru a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa la proprietatea sa din comuna Vânători, acolo unde avea o livadă şi îşi creştea câinii de vânătoare, notează viata-libera.ro.

Conform martorilor, la un moment dat s-a auzit un foc de armă, dar nimeni nu a intrat în panică, pentru că se ştia că Aurel Grădinaru deţine o puşcă de vânătoare. "Am auzit un foc de armă, dar m-am gândit că îşi antrenează câinii. La un moment dat, am auzit-o pe soţia lui strigând: "Aurică, ce mi-ai făcut, Aurică, ce mi-ai făcut!".  

Vasile Luca a ţinut să precizeze că nu avea cunoştinţă că vecinul său, despre care ştia că are un restaurant în Galaţi, ar avea probleme. "Nu a lăsat niciun bilet. A fost un accident", a spus, îndurerată, soţia lui Aurel Grădinaru.

Poliţiştii, din primele verificări, cred că este totuşi vorba despre o sinucidere. Ancheta va stabili însă care au fost circumstanţele ce au stat la baza acestei tragedii.