MENIU

Drama Elenei Merişoreanu. Este grav bolnavă

Cântăreața de muzică populară Elena Merisoreanu 

Elena Merișoreanu se confruntă cu grave probleme la nivelul gâtului. Calvarul a început în urmă cu două săptămâni, iar îndrăgita interpretă de muzică populară a povestit, cu lux de amănunte, prin ce clipe grele trece în acest moment.

"Acum vreo două săptămâni, a început calvarul! Eram la un eveniment, la Baia Mare, și după primul program, mi s-a făcut rău! Am început să tușesc și mă durea gâtul îngrozitor! Nu mai puteam să respir și nici să vorbesc! Ca un făcut, nu am mai mai apucat să mă urc pe scenă, lucru care nu mi s-a mai întâmplat niciodată!.

Toată lumea și-a făcut probleme pentru mine. Am fost transportată imediat la o clinică din zonă, unde am și primit un tratament care să mă repună cât de cât pe picioare, să pot să ajung la București.

Am avut corzile vocale rupte în totalitate pe partea stângă! Ce să-i faci, asta este boala noastră, a artiștilor, să fim afectați la gât! Ar trebui să nu o iau ca pe un coșmar, dar, fără exagerare, așa este!", a declarat Elena Merișoreanu, conform wowbiz.ro.