MENIU

DRAMĂ - CRIMĂ cu sânge rece pentru numai 30 de lei. Femeie de 82 de ani, UCISĂ în bătaie

Victima se numeşte Ileana Dima şi avea 82 de ani. Trupul neînsufleţit era carbonizat în proporţie de circa 60%, iar la nivelul feţei s-a constatat că existau şi echimoze violacee în jurul ochiului drept. 

Marţi, în urma necropsiei, medicii legişti au pus concluzia: "moartea numitei a fost violentă, ea s-a produs prin contuzie şi hemoragie meningo-medulară cervicală, urmare a unei fracturi de coloană cervicală, survenită în cadrul unui politraumatism, prin lovire cu corpuri dure. Între leziunile cervico-medulare și mecanismul de producere a morţii există o legătură de cauzalitate directă şi necondiţionată. Moartea poate data din 30.11.2014".

Oamenii legii au constatat faptul că interiorul locuinţei fusese distrus în proporţie de 95%. Principalul suspect în acest caz, Ilie T., de 18 ani, din Oltina, a fost prins de poliţişti în noaptea de miercuri spre joi. Acesta era vecin cu victima, nu avea ocupaţie şi avea antecedente penale. Tânărul şi-a recunoscut fapta, spunându-le poliţiştilor că a omorât-o pe bătrână, i-a furat 30 de lei după care a incendiat locuinţa intenţionat pentru a şterge urmele, scrie cugetliber.ro.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe articole despre:
crimă bătrână