MENIU

Dragoste infinită. Secretul lui Kemal. Cum vor reacţiona fanele celui mai sexy actor turc

Dragoste infinită. Kemal
<p>Dragoste infinită. Kemal</p>
<p>Dragoste infinită. Kemal</p>

Dragoste infinită. Trăsăturile sale fizice şi talentul actoricesc l-au transformat pe Burak Ozcivit într-unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din Turcia.

Dragoste infinită. Frumosul Burak Ozcivit, interpretul rolului Kemal, din noul serial "Dragoste infinită", este actorul momentului în Turcia, dar a reuşit în scurt timp să cucerească şi publicul din străinătate datorită talentului remarcabil şi trăsăturilor sale fizice.

Extrem de sexy şi de carismatic, Burak reuşeşte să atragă toate femeile, ceea ce pare normal dacă e să ne gândim că actorul a fost la un pas să câştige, în anul 2005, titlul de "Cel mai bun model masculin din lume", după ce îl obţinuse pe cel de "Cel mai bun model masculin al Turciei", în 2003.

Dragoste infinită. Şarmul şi aspectul său fizic armonios l-au recomandat pe celebrul actor să fie din ce în ce mai solicitat pentru a reprezenta imaginea unor branduri internaţionale de succes din Turcia. Din 2013 acesta a devenit imaginea brandului "Clear" şi a realizat multe spoturi publiciatare şi filmuleţe de prezentare ale renumitelor produse de îngrijire a părului, pentru bărbaţi, scrie kanald.ro

Mai multe articole despre:
Dragoste infinita