MENIU

Dragoş Pătraru, din nou sub presiunile conducerii TVR: "Ceauşescu ar fi invidios"

Dragoş Pătraru, din nou sub presiunile conducerii TVR: "Ceauşescu ar fi invidios"

Realizatorul emisiunii "Starea naţiei" a afirmat, în cadrul ediţiei de luni seară, că întâmpină încă o dată probleme legate de conţinutul emisiunii sale, care deranjează conducerea TVR, comparând situaţia cu cenzura comunistă.

"Am fost înștiințați în scris de conducerea superioară că dacă mai vorbim ceva prostii aici la emisiune vom fi scoși de pe post", a spus Dragoș Pătraru, în finalul emisiunii sale, "Starea Nației", de luni seara, notează paginademedia.ro.

"Așa că să știți ce se va întâmpla cu noi dacă nu am mai apărut", a mai spuns Pătraru, care a și detaliat cum a fost înștiințat în premieră de cei din TVR că vor să vadă textele emisiunii înainte ca aceasta să fie realizată.

"Vor scriptul dinainte. Până acum, nu l-au vrut, dar acum vor să vadă ei ce zicem la emisiune. Ceaușescu ar fi invidios", a încheiat Pătraru.

Remarcile lui Pătraru vin după ce, în debutul emisiunii, a făcut o serie de observații legate de un subiect sensibil pentru un membru din Consiliul de Administrație, pe care a evitat să-l numească. Afirmația venea în contextul știrii despre un protocol încheiat între MApN și Ministerul Public.

Mai multe articole despre:
dragoș pătraru starea naţiei