MENIU

Dragoș Bucur, șocat după valul de critici din online: "Am spus ce gândesc..."

Dragoș Bucur, actor și prezentator TV

Dragoș Bucur a revenit cu o nouă reacție după ce a anunțat că nu poartă mască și nu se vaccinează. Actorul s-a declarat șocat după valul de critici venit pe rețelele de socializare, relatează Realitatea PLUS.

În urmă cu două zile, Dragoș Bucur a surprins mediul online. „În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, a scris pe Facebook actorul.

Reacțiile nu au întârziat să apară, internetul s-a împărțit în două tabere. Unii au fost de părere că actorul are dreptul să-și exprime liber părerile, iar alții au condamnat decizia lui Dragoș Bucur.

„Nu înțeleg de ce trebuie să faci propagandă. Mare dezamăgire", „Eu te admir! Și eu fac la fel!", „Masca nu este opțională. Lasă fițele", „Olivia Steer, ieși din acest tânăr!" - sunt doar câteva dingtre comentariile la postarea actorului.

Dragoș Bucur a revenit cu o nouă postare pe Facebook după valul de critici. "Este prima oară când sunt înjurat la o scară atât de mare și sunt dator să răspund atât înjurăturilor cât și încurajărilor. [...] Am spus ce gândesc pentru că oamenii au ajuns (iar) să aleagă varianta în care tac și păstrează pentru ei și familiile lor ceea ce cred, de teamă ca nu cumva să fie linșați public și ostracizați și să nu își piardă locurile de muncă, prietenii, relațiile și sursele de venit", a scris Bucur.

Actorul spune că a vrut doar să apere libertatea de exprimare.

"Mi-a fost teamă de reacția pe care împărtășirea părerilor mele ar putea să o nască, apoi mi-a fost rușine de această teamă și de gândul meschin că “E mai bine să tac decât să spun ce cred”. Cum de obicei aleg să fac exact lucrurile de care îmi e cel mai frică, asta am făcut și acum. Celor ce aleg să înjure și să atace îi sfătuiesc să se gândească la faptul că în curând s-ar putea să fie ei cei care nu vor mai avea libertatea de a exprima (sau chiar ataca) nici o idee sau o părere."

Dragoș Bucur a fost infectat cu noul coronavirus la mijlocul lunii septembrie a anului trecut. Actorul a declarat că a avut o formă ușoară a bolii care nu i-a dat foarte multe bătăi de cap.

Mai multe articole despre:
dragos bucur scandal online facebook