MENIU

Dragnea îl amenință pe Iohannis cu suspendarea: "Este nepermis"

Liviu Dragnea îl amenință din nou pe Iohannis

Liviu Dragnea ameninţă din nou. Liderul PSD a declarat că nu este exclusă suspendarea lui Klaus Iohannis. Dragnea a adăugat că preşedintele a întârziat nepermis de mult şi consideră că este o bătaie de joc.

"Nu e exclusă, nu e exlusă (suspenarea - n.red.) pentru că deja a stat neconstitutional de mult, dacă se poate spune asa, nepermis de mult, jocul cu hai să mai citim, stai că încă nu am citit, e o bătaie de joc la adresa Curții Constituționale. Îi dau ragaz, dar cred că a întârziat foarte mult", a declarat Liviu Dragnea.

"Este deja decizia luata de PSD?", l-au întrebat jurnaliștii. "Am spus că nu e exclusă, la revedere", a replicat Dragnea.

Întrebat cum comentează despre anunțul președintelui că va candida pentru al doilea mandat la Cotroceni, Dragnea a răspuns „mare surpriză".

Declarația lui Dragnea privind decizia președintelui în privința șefei DNA vine după ce, tot luni, Tăriceanu a spus că Iohannis a avut ''destul de mult timp'' la dispoziţie pentru a da un răspuns. "Nu ştiu care este planul de comunicare şi modul în care îşi ia deciziile preşedintele, dar cred că în momentul de faţă a trecut destul de mult timp pentru ca o citire, aşa, aşezată şi profundă să dea posibilitatea ajungerii la concluzie", a afirmat Tăriceanu.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marțea tecută că amână cu cel puțin o săptămână o decizie privind revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după decizia CCR în acest sens. „Și această săptămână este dedicată cititului", a declarat șeful statului.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Klaus Iohannis suspendare Iohannis