MENIU

Dragnea face un anunţ şocant. Medicii nu-l lasă să participe la ceremonia de 1 Decembrie

<p>Liviu Dragnea, alergic la frig şi la proteste</p>

Liviu Dragnea NU va participa la parada de Ziua Națională pentru că "medicul NU îi recomandă să stea atâtea ore în frig", informează Realitatea TV.

Un comunicat oficial al PSD transmite că Liviu Dragnea nu va participa la ceremoniile de 1 Decembrie deoarece "medicul nu îi recomandă să stea atâtea ore în frig".

Surse apropiate liderului PSD au declarat pentru Realitatea TV că Dragnea a chemat ambulanța duminică seara și a fost pus pe perfuzii, după ce a avut frisoane și stări de leșin.

Analizele pe care le-a făcut președintele PSD ulterior nu au arătat vreo problema medicală.

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a eschivat încă de luni când a fost întrebat de jurnaliști dacă participă la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

„Am multe invitații, sper să aleg zilele astea. Sper să fiu și într-o stare de sănătate bună", a spus Liviu Dragnea în urmă cu două zile.

La acel moment, Dragnea a spus destul de clar că nu va merge la recepţia de la Palatul Cotroceni organizată cu ocazia Zilei Naţionale.

"Dacă are probleme medicale, trebuie să ne spună care este diagnosticul. Este al treilea om în statul român", a comentat la Realitatea TV Costin Georgescu, fost director al SRI.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea