MENIU

Dragnea asmute oamenii lui Coldea împotriva caravanei "România 2019". Reacția telespectatorilor

Liviu Dragnea este deranjat de Realitatea TV și de turneul pe care l-am început cu emisiunea "România 2019". Asta crede consultantul politic Cozmin Gușă, care a realizat joi emisiunea, în direct, de la Timișoara. 

"Sunt în Timișoara de câteva ore și oamenii cu care am discutat aici mi-au semnalat faptul că Dragnea recurge la gesturi de disperare, iar un gest de disperare este chiar împotriva Realității TV. Apelând la acel ajutor al său din umbră, pe numele lui Coldea, domnului Dragnea, care nu îi convine Realitatea TV, nici turneul ăsta pe care îl facem, pe modelul 10 august, încearcă să inducă joi în Timișoara, prin niște oameni de nimic, o anumită atitudine. Ne vom lămuri și vom da mai multe detalii”, a spus Cozmin Gușă, la emisiunea Jocuri de Putere.

Conform lui Gușă, problema lui Dragnea și a altora ca el este legată de presa liberă.

”Din păcate pentru România, Realitatea TV a rămas singura televiziune liberă. Deci, gesturile de disperare, pornind de la acest exemplu, vor atenta la fiecare domeniu al vieții noastre publice. Vorbeam în urmă cu trei zile despre acel șantaj la serviciile secrete din România care s-a tradus apoi prin fel de fel de gesturi anormale. Dragnea acționează ca un om nervos care cere instituțiilor statului să îl asiste, tocmai pentru că în PSD se întâmplă lucruri ciudate. Oamenii pe care îi are alături de el nu înțeleg jocurile de putere și el cere asistență de la oameni din statul român, dar o face cum știe el, cu șantaj. Ioan Rus sau Tudose știau aceste lucruri despre Dragnea și atunci când erau la putere. Mi se pare gestul lor tardiv și interesat. Gestul lor putea să vină în urmă cu un an, un an jumătate, și să nu fie un demers prin care să își pună pepenii în căruța lor pentru că au schimbat partidul și acum sunt la Pro România”, a explicat consultantul politic.

Telespectatorii Realitatea TV, indignați de atacul lui Dragnea la caravana "România 2019"

După situația fără precedent semnalată de Cozmin Gușă, mai mulți telespectatori ne-au trimis mesaje pe adresa redacției pentru a protesta față de tentativa Puterii de a sugruma presa liberă:

"Aparent Dragnea este foarte deranjat de postul dvs. si probabil poate mai deranjat de turneul emisiunii Romania 2019.
A demonstrat de atatea ori ca uraste RealitateaTV si a facut o obesesie si incearca sin rasputeri sa va inchida televiziunea.
NU VA LASATI ROMANIA TRE SA FIE LIBERA SI CURATA FARA CONDAMNATI IN FUNCTI PUBLICE !!", ne-a scris Petruța F.

"Suspendarea emisiei RealitateaTV a fost decisa de Dragnea. CNA a actionat la comanda liderului PSD, este disperat si recurge la gesturi disperate pentru a va inchide", spune Gustav A.

Un alt mesaj primit pe adresa Martor Ocular: "Coldea este un dusman vechi al postului Realitatea TV , post pe care il urmaresc cu mare interes si va apreciez pentru toate secretele pe care le scoateti la iveala din dosarele fostilor securisti care acum se dau mari prin SRI . Pacat ca Dragnea si-a infipt coltii si DNACNA si nu va lasa in pace, sa aratati lumii adevarata romaniecu toate furturile si cu toti puscariasii liberi pe strazi si unii chiar la putere.

Multumim Dl Gusa pentru ca realizat emisiunea Romania 2019 si speram sa continuie investigatiile asupra ciumei rosi si sa demonstreze poporului ca aceasta guvernare, acesti infractori trebuie dati jos sau inchisi. Astept cu mare interes urmatoarea editie a emisinuii Dl Gusa si sper ca va ajunge cu caravana si in orasul nostru, pentru a il sustine personal. Respectele mele Dl GUSA !", a scris Andru A.

 

 

Mai multe articole despre:
caravană Liviu Dragnea romania 2019