MENIU

Dragnea a ieșit la ATAC și amenință: „Cei care conduc Penitenciarul Rahova trebuie să dea socoteală pentru abuzuri”

Dragnea a ieșit din penitenciar / Sursă: Inquam Photos - Octav Ganea

Liviu Dragnea a ajuns joi la reședința sa din București, după ce a fost eliberat condiționat. În fața casei, acesta a făcut noi declarații cu atacuri și amenințări la adresa celor care consideră el că i-au stat în calea eliberării din penitenciar.

„Am nevoie de o reparație capitală pentru că dreptul meu la sănătate a fost călcat în picioare. Acolo sunt oameni care sunt tratați în condiții inumane.

Nu e bună starea mea de sănătate, dar mama, Dumnezeu să o ierte, m-a înzestrat cu un organism puternic și o să-mi revin.

O să tot discutăm. Eu cred că cei care conduc Penitenciarul Rahova astăzi trebuie să dea socolteală pentru abuzuri.

A fost o comandă de sus. Flavia se poate supăra pe mine, dar ea mi-a spus că Predoiu, înainte să vină Stelică ăsta, a spus că totul vine de la Iohannis, se vorbea în unitate.

Voi ce ați păzit în acești doi ani și două luni? Curiozitatea mea este când se va trezi România din această apocalipsă, de dorința nemăsurată de dictatură a lui Iohannis”, a declarat Liviu Dragnea în fața locuinței sale.

Întrebat dacă el crede că în acești doi ani petrecuți în penitenciar s-a reabilitat, Dragnea a răspuns ironic: „Sigur nu am băut în cei doi ani”.

„Nu mă doare sufletul de PSD, mă doare sufletul de țară”, a declarat Liviu Dragnea în fața casei sale unde a fost așteptat de jurnaliști și de mai multe persoane apropiate, printre care Codrin Ștefănescu și Carmen Dan.

 

Mai multe articole despre:
liviu dragnea atac penitenciarul rahova abuzuri