MENIU

Dr. Herman Berkovits, medicul lui Beniamin Netanyahu: În Israel, cea mai importantă este protecția cadrelor medicale. Spitalele au echipamente foarte bune

Dr. Herman Berkovits, medicul lui Beniamin Netanyahu, a dezvăluit, marți seară, la Realitatea PLUS, cum face față Israelul cazurilor de coronavirus, având în vedere că sunt aproape cinci mii de persoane infectate.

Dr. Herman Berkovits, medicul lui Beniamin Netanyahu, a dezvăluit, marți seară, la Realitatea PLUS, cum face față Israelul cazurilor de coronavirus, având în vedere că sunt aproape cinci mii de persoane infectate. Medicul a precizat că țara are în momentul de față doar 19 decese, comparativ cu România. O astfel de situație se datorează carantinei impuse din timp, tratamentelor ieftine și asigurării de cel mai bun echipament medical pentru spitale, împotriva Covid-19.

”Eu cred că cel mai important lucru ar fi trebuit să fie de la început carantina în toată România. Asta a început în Israel în urmă cu o lună și jumătate și din această cauză noi astăzi suntem într-o situație mult mai bună cu decesele. Avem numai 19 decese în această perioadă deși avem aproape cinci mii de diagnosticați cu coronavirus. Însă tratamentele noastre sunt foarte ieftine, echipamentul nostru este foarte bun, iar toate spitalele din țară au cel mai bun echipament de protecție și măști, tot ce este nevoie”, a declarat medicul într-o intervenție telefonică la Realitaea PLUS.

Mai mult, medicul a precizat că Suceava trebuie să fie izolată, având în vedere numărul mare de infecții.

”Suceava trebuie să fie izolată, toată Suceava trebuie să fie izolată. Cel mai important este o închidere ermetică a regiunii”, a mai spus dr. Herman Berkovits.

El a mai afirmat că medicii reprezintă o prioritate în Israel în ceea ce privește protejarea de coronavirus, dar și că se fac testări inclusiv în parcările de mașini.

”Pentru noi, cel mai important a fost de la început protecția cadrelor medicale. Asta a fost cel mai important. Foarte puțini medici s-au contaminat . Avem medici care s-au contaminta de la rude, dar nu de la bolnavi. Și nouă ne-au lipsit la început foarte multe lucruri, însă, încetul cu încetul se fac testări. Avem testări în spitale, parcări imense unde vin mașini. Nu iese persoana din mașină”, a explicat medicul.

Mai multe articole despre:
herman berkovits israel coronavirus