MENIU

Două tramvaie s-au ciocnit în București, la stația Cimitirul Evreiesc. Trei persoane rănite, dintre care două transportate la spital - FOTO

Ciocnire tramvaie

Două tramvaie s-au ciocnit, vineri, în zona Șoseaua Giurgiului, respectiv la stația Cimitirul Evreiesc. Din primele informații, cele două tramvaie se aflau pe același sens de deplasare. Nu se știe dacă este vorba despre o problemă tehnică sau despre o eroare umană. STB a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestui accident.

Coliziune între două tramvaie, vineri, în zona Șoseaua Giurgiului, respectiv la stația Cimitirul Evreiesc. Trei persoane necesitată acordarea primului ajutor calificat.

Dintre cele trei victime, două sunt femei și vor fi transportate la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni. Cea dea treia victimă, vorbim despre un bărbat, a refuzat transportul la spital.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost angrenate două ambulanțe SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM), moto SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă si Grupul special de Salvatori.

Mai multe articole despre:
tramvaie ciocnire tramvaie bucuresti raniti