MENIU

Două autospeciale SAJ Dâmboviţa au rămas blocate pe un drum judeţean când se întorceau de la cazuri

 Două autospeciale SAJ Dâmboviţa au rămas blocate pe un drum judeţean când se întorceau de la cazuri

Două autospeciale ale Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița au rămas blocate, sâmbătă, pe un drum județean, în timp ce se întorceau de la pacienți, mașinile așteptând intervenția utilajelor de deszăpezire pentru a putea ajunge la substația de care aparțin.  

Potrivit directorului medical al Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița, două autospeciale în care se află echipaj medical fără pacienți au rămas blocate, sâmbătă după-amiază, pe un drum județean între localitățile Brănești și Dobra.

În niciuna dintre ambulanțe nu se află pacienți, în condițiile în care autospecialele se întorceau de la bolnavi cărora le acordaseră asistență medicală fără a-i prelua.

Directorul medical al SAJ Dâmbovița a declarat că cele două mașini, care au rămas blocate la un interval scurt de timp, în jurul orei 13.00, așteaptă, la ora transmiterii acestei știri, intervenția drumarilor, pentru a le scoate din zonele în care au rămas blocate. Ambele autospeciale medicale se îndreptau către substația SAJ de la Bilciurești, de care aparțin.

Mai multe articole despre:
ambulanţe Dâmboviţa ambulanţe blocate