MENIU

Două adolescente, filmate în timp ce s-au luat la bătaie! Incident violent în apropierea unei școli din Caransebeș

Două adolescente, filmate în timp ce s-au luat la bătaie. Incident violent în apropierea unei școli din Caransebeș / Foto: Inquam Photos

Scene violente în Caransebeș. Două fete minore de 13 și, respectiv, 14 ani au fost filmate în timp ce se băteau. Poliția s-a autosesizat după ce imaginile au ajuns în mediul online. Martori la întrega scenă au fost alți adolescenți, care nu au schițat niciun gest pentru a aplana conflictul. Din contră, aceștia s-au amuzat și au filmat momentul. Totul s-ar fi întâmplat în apropierea unității de învățământ. 

În înregistrarea postată în mediul online se vede cum cele două fete se îmbrâncesc şi se trag de păr, în timp ce alţi tineri se amuză şi chiar le îndeamnă pe cele două să se lovească, scriu jurnaliștii de la Știri pe Surse.ro.

"Ți-am zis, eu nu glumesc cu tine! Ori te potolești, ori gata", se aude la un moment dat pe filmare. 

"În urma vizualizării imaginilor, polițiștii s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cele două tinere de 13 și 14 ani care apar în imagini fiind identificate. Din verificările efectuate, altercația ar fi avut loc în data de 11 martie 2024, pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Caransebeș", au transmis reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și dispunerea măsurilor legale, care se impun.