MENIU

Două accidente mortale în aceeași zonă din Teleorman: 3 morți. O femeie în comă, adusă în Capitală - Cum s-au produs tragediile

Patru victime în două accidente grave produse luni seară în aceeași zonă din județul Teleorman. Trei persoane au murit și una se afla în comă, fiind adusă la un spital din București. 

 

Un accident deosebit de grav s-a produs luni seară în județul Teleorman. Doi bărbați au murit și o femeie a fost rănită foarte grav pe Drumul Județean dintre Videle și Moșteni după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. 

Accidentul a avut loc pe Drumul Județean 503 între Videle și Moşteni, informează ISU Teleorman. Șoferul a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile.

 

 

La fața locului pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere a incendiilor, cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, iar ambulanța cu două salvări.

Cei doi bărbați din mașină au decedat, iar o femeie, care se afla în comă de gradul 4, a fost transportată de ambulanță la un spital din București, potrivit explozivnews24.ro.

 



„Au rezultat trei victime, doi bărbaţi şi o femeie. Din păcate, la sosirea echipajelor, cei doi bărbaţi prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, iar femeia se afla în stare de inconştienţă, cu multiple traumatisme.

 

 

Femeia a fost preluată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, a primit primul ajutor şi a fost transportată la un spital din municipiul Bucureşti pentru îngrijiri medicale de specialitate.

După asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări", a transmis ISU Teleorman.

Un alt accident mortal s-a produs anterior în aceeași zonă, luni seară. Un pieton a fost lovit mortal de o mașină pe Drumul Național 65 E, în localitatea Moșteni, comunca Furculești, scrie Ziarul Teleormanul.

Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Seaca, județul Teleorman, ar fi acroșat un pieton angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, potrivit cercetărilor preliminare ale oamenilor legii.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului, un bărbat de 84 de ani, domiciliat în comuna Furculești.

Împrejurările și cauzele accidentului urmează să fie stabilite de polițiștii care cercetează la fața locului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul evidențiind faptul că nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.