MENIU

Dosar penal pentru o tânără de 18 ani care deținea ilegal un pistol

Dosar penal pentru o tânără de 18 ani care deținea ilegal un pistol

O tânără de 18 ani, din Cerăt, s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii au descoperit în locuința sa un pistol pe care îl deținea ilegal. Potrivit anchetatorilor, arma nu este letală. Tânăra va fi cercetată pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În urma informațiilor avute, conform cărora tânăra ar fi deținut ilegal arma, polițiștii au organizat o percheziție în locuința sa.

”Poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj, cu sprijinul Poliţiei Orașului Segarcea, au efectuat o percheziție la domiciliul unei tinere de 18 ani, din Cerăt, bănuită de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. În urma activităților desfășurate, polițiștii au găsit un pistol neletal, supus autorizării, prevăzut cu încărcător și cinci cartușe”, informează IPJ Dolj.

Arma a fost ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor, iar la finalizarea acestora dosarul penal va fi înaintat unității de parchet, transmite realitateadedolj.net

 

Mai multe articole despre:
dosar penal nerespectarea regimului armelor