MENIU

Dosar penal după concertul Carla's Dream din mall-ul din Piatra Neamţ

<p>Carla's Dreams</p>

Dosar penal după incidentul de la concertul Carla's Dream de la Piatra Neamţ când mai multe persoane au leşinat

Poliţia a deschis, sâmbătă, un dosar penal pentru infracţiunile de vătamare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănatatea în muncă, după ce, vineri seară, mai multor persoane li s-a făcut rău, iar spaţiul a fost evacuat, au declarat pentru News.ro surse din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii au făcut primele audieri în dosarul penal deschis pentru infracţiunile de vătamare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănatatea în muncă, arată sursele citate. Dosarul penal a fost deschis sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ. 

Poliţiştii vor verifica dacă organizatorii concertului aveau autorizaţiile necesare unui astfel de eveniment şi dacă au respectat măsurile specifice autorizării. 

Şi conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ a anunţat sâmbătă că face o anchetă în cazul incidentului de vineri seara, de la concertul formaţiei Carla’s Dreams, pentru a stabili cu cât a fost depăşită capacitatea spaţiului. Organizatorul trebuia să respecte numărul de utilizatori prevăzut în autorizaţie, dar s-a estimat greşit numărul acestora, spune şeful ISU Neamţ.

Potrivit reprezentaţilor ISU Neamţ, organizatorii spectacolului la care a concertat formaţia Carla’s Dreams nu au estimat corect numărul de spectatori prezenţi la evenimentul organizat în holul mall-ului Galeria, ceea ce a dus la producerea incidentului în urma căruia nouă persoane au leşinat.

Mai multe articole despre:
carla s dream