MENIU

DOROFTEI LA DNA: Am fost întrebat de Gala Bute, unde nici nu am fost invitat

DOROFTEI LA DNA: Am fost întrebat de Gala Bute, unde nici nu am fost invitat

Președintele Federației Române de Box (FRB), Leonard Doroftei, a declarat luni la ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) că a fost întrebat de către procurori despre gala de la București din 2011 în care a boxat Lucian Bute, dar nu a putut oferi prea multe detalii, deoarece la evenimentul respectiv nici nu a fost invitat.

"Am fost întrebat despre cum merg lucrurile în Federație, despre Gala Bute, despre care știți că nici măcar nu am fost invitat, și așa am scăpat repede. (...) Noi avem câteva litigii cu Obreja (Rudel Obreja, fost președinte al FRB — n.r.), despre recuperarea unui ring de box, niște bani (...). Am fost întrebați despre mai multe lucruri care s-au întâmplat în perioada lui Obreja. Nu am să vă dau date exacte", a afirmat Doroftei, potrivit agerpres.ro.

El a precizat că a avut un audit intern și că trebuia recuperate laptopuri, computere, televizoare.

Prezent la DNA, Viorel Sima, secretar general al FRB, a afirmat referitor la banii care ar trebui recuperați de la Obreja că este greu de spus acest lucru, dar că în primul rând "trebuie recuperat ringul de box folosit la Gala Bute".

Întrebat dacă sumele sunt de ordinul milioanelor de lei, Viorel Sima a subliniat că sunt "mai mari".

Leonard Doroftei a completat că documentele de la FRB sunt la DNA și că ei nu au participat la "acele acțiuni și la semnături".

Mai multe articole despre:
DNA gală Leonard Doroftei