MENIU

Dorin Iacob, la Culisele Statului Paralel: În povestea moțiunii de cenzură, PSD și PNL sunt actorii ridicolului

Parlamentul României - Imagine de arhivă

"Toată lumea vrea să scape de Cîțu, asta este o certitudine", spune analistul politic Dorin Iacob, în emisiunea Culisele Statului Paralel, de la REALITATEA PLUS. Acesta consideră că în toată povestea cu moțiunea de cenzură "PSD și PNL sunt actorii ridicolului".

"Klaus Iohannis e un om extrem de orgolios. Ăsta e păcatul pe care trebuie  îl plătim noi, româniite zile a fost el membru PNL? A fost adus în partid, nominalizat candidat la prezidențiale și cama sta e... Sunt oameni care nu au nicio legătură cu mecanismele de partid.  uit la lista Busoi, Flutur, Bode, Ciucă - sunt mai buni decât Cîțu.

Ciucă îmi aduc aminte de ceva fabulos. El, împreună cu un alt ministru, cel al Energiei sunt singurii miniștrii care s-au dus pe la guvernul condus de dl Trump înainte de alegerile din SUA. Lumea civilizatăbunăstă într-o rezervă și după alegeri te duci, dar la noi merge și așaCam asta e nivelul. Ce achiziții în Armată? ", a afirmat Dorin Icob.

Cât despre moțiunea de cenzură împotriva lui Florin Cîțu, analistul politic a spus  există o certitudine, și anume  toată lumea vrea  actualul premier  plece. El s-a întrebat însă de câte ori i-a interesat pe români textul unei moțiuni de cenzură până în prezent: "Sunt vreo 2-3 de la un partid, 2-3 de la alt aprtid dibuiți pe Facebook  erau în concediu, care și-au trimis semnătura, vor rezolva această chestiune (...). Ce  intrigă pe mine - PNL și cu PSD sunt actorii ridicolului". 

Poziția USRPLUS în tot acest scandal politic a fost și ea comentată, Dorin iacob spunând: "USR-ul - onorabil era  îți iei miniștrii și  pleci cu ei acasă. Ei au încercat  obțină plecarea lui Cîțu. Dacă ei mâine își retragv  miniștrii, vom stă cu Cîțu 45 de zile, dacă avem moțiune de cenzură, vom stă cu Cîțu mai puțin", a mai spus analistul politic.