MENIU

Antena 1, bomba detonată luni seară de Capatos: dat afară!

Dan Capatos a anunţat, luni seară, la emisiunea "Xtra Night Show", că Dorian Popa nu va mai face parte din echipa emisiunii.

Motivul invocat? Programul încărcat al artistului. Totuşi, măsura din cazul lui Dorian Popa este asemănătoare cu cea din situaţia lui Alex Velea, care a plecat de la "Acces Direct", unde era co-prezentator, alături de Simona Gherghe.

Cei care s-au obişnuit să îl vadă pe Dorian pe ecranele televizoarelor nu au de ce să fie trişti, însă: el va avea un proiect săptămânal la postul din Băneasa.

"Începem sezonul cu numărul 23 cu o mică modificare. Dorian a ieşit la pauză, ca să zicem aşa... Şi îi mulţumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat şi pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Dorian cel puţin mie, nu vorbesc în numele celorlaţi doi colegi şi prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ îl caută şi nu-l mai găsesc. Bucuria tinereţii, bucuria vârstei de 30 de ani, acel chef de viaţă şi optimism. Pentru mine, lucrul alături de Dorian m-a întinerit cu câţiva ani şi îi mulţumesc pentru asta", a spus Dan Capatos.

Citiţi şi:

Alex Velea, prima reacție după ce a fost concediat de la Acces Direct

Mai multe articole despre:
dorian popa a plecat de la antena 1