MENIU

Dorel loveşte din nou. De data aceasta la Caracal. Fotografia care a devenit virală

Poze cu un stâlp de electricitate în mijlocul drumului, la Caracal, au devenit virale pe site-urile de socializare. Primarul din Caracal spune că "aşa a fost proiectul făcut că a «căzut» stâlpul acela exact acolo".

Un stâlp de electricitate în mijlocul drumului este cea mai nouă problemă la centura de ocolire a municipiului Caracal, care se construieşte de şapte ani, perioadă în care terenul a suferit atât de multe modificări, încât stâlpii de iluminat trebuie relocaţi, fiind nevoie de noi exproprieri.

Stâlpul de electricitate a rămas exact în mijlocul căii de rulare, într-un sens giratoriu al centurii de ocolire a municipiului Caracal, încă nedeschisă traficului rutier.

Fotografiile făcute de şoferii care au trecut pe aici s-au viralizat pe site-urile de socializare, însă autorităţile asigură că situaţia va fi rezolvată.

Primarul din Caracal, Liviu Radu, a declarat că la proiectarea centurii de ocolire a municipiului nu s-a luat în calcul locaţia în care vor fi amplasate sensurile giratorii care fac legătura cu reţeaua de drumuri naţionale existente.

 

Mai multe articole despre:
Caracal stâlp electricitate