MENIU

Donald Trump: ”Într-un fel sau altul, mă voi întoarce”. Ce a spus controversatul lider de la Casa Albă în ultimul său discurs

Donald Trump

Donald Trump a ținut un ultim discurs, miercuri, înainte de a se urca la bordul navei prezidențiale Marine One, la baza militară Andrews din Maryland. În cadrul unei scurte ceremonii de rămas-bun, controversatul lider a urat succes noii administrații, dar a anunțat că se va întoarce ”într-un fel sau altul” și că va lupta mereu pentru americani.  

”A fost ceva foarte special, am făcut foarte multe. Prima doamnă, atât de delicată și frumoasă, și-a îndeplinit misiunea. Ce am făcut noi a fost uimitor, am reconstruit armata SUA. Dacă nu începea pandemia, am fi avut cifre la niveluri record, deja am avut cifre pe care nu le-a mai văzut America”, a spus liderul republican.

”Chiar dacă am fost atât de loviți, în ciuda acestor lucruri am făcut ceva absolut minunat. Un miracol medical, am obținut vaccinul. Am reușit să scoatem două vaccinuri, e o realizare minunată”, a adăugat Trump.

Liderul republican a ținut să sublinieze că noua administrație va avea succes pentru că ”are fundația să facă ceva spectaculos”. 

”Voi lupta întotdeauna pentru voi, vă voi asculta. Doresc succes noii administrații. Cred că vor avea succes pentru că au fundația să facă ceva spectaculos. Am făcut lucruri incredibile, vă iubim, ne vom întoarce într-un fel sau altul”, a încheiat al 45-lea președinte al Statelor Unite.

Melania Trump a declarat la rândul său că a fost cea mai mare onoare a vieții ei să fie Prima doamnă.
”Să fiu prima doamnă a fost cea mai mare onoare. Vă mulțumesc pentru dragostea și sprijinul vostru. Veți fi în gândurile și rugăciunile mele”, a spus soția lui Trump. 

Fostul lider de la Casa Albă a plecat cu doar câteva ore înainte de învestirea în funcție a succesorului său, democratul Joseph Biden. Este o premieră în ultimii 151 când un președinte american refuză să participe la această ceremonie. Mai multe detalii sunt disponibile AICI