MENIU

Donald Trump iese la atac! Pentru ce acuză o mare putere a lumii

Donald Trump iese la atac! Pentru ce acuză o mare putere a lumii 

Preşedintele american Donald Trump a postat miercuri un mesaj pe Twitter conform căruia China este responsabilă de spargerea contului de email al candidatei democrate Hillary Clinton şi publicarea mesajelor, fără să ofere mai multe detalii.    

„Emailurile lui Hillary Clinton, dintre care multe conţin informaţii clasificate, au fost hackuite de China”, a declarat miercuri preşedintele american într-o postare pe Twitter.

„Ar fi bine ca această investigaţie să fie următoarea mişcare a Departamentului de Justiţie&FBI, după toţi paşii greşiţi (Comey, McCabe, Strzok, Page, Ohr, FISA etc.), altfel credibilitatea lor va dispărea complet!”, a adăugat Trump.

Într-o postare făcută marţi seară, acesta a declarat: „China a spart contul de email personal al lui Hillary Clinton. Sunt siguri că nu a fost Rusia (glumesc!)? Care ar fi şansele ca Departamentul de Justiţie şi FBI-ul să investigheze acest lucru? De fapt, este un lucru foarte important. Foarte multă informaţie clasificată”.

Autorităţile din Statele Unite au ajuns la concluzia că Rusia a orchestrat hackuirea conturilor de email personale a mai multor oficiali democraţi pentru a influenţa rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2016.

O Curte de Justiţie Federală a condamnat 12 ruşi în luna iulie pentru spargerea computerelor lui Clinton şi ale Partidului Democrat.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
acuzaţii China Donald Trump