MENIU

Donald Trump a dat țeapă la un întreg restaurant. A spus ca face cinste la toată lumea și a plecat fără să plătească

Foto: Profimedia

Presa de peste ocean critică o nouă gafă a lui Donald Trump. Într-un moment de bucurie, aflat într-un restaurant în mijlocul fanilor săi, fostul președinte american a zis că face cinste la toată lumea, însă a plecat în mai puțin de 10 minute, fără ca cineva să apuce să facă vreo comandă din meniu.   

Donald Trump s-a aflat ieri la Miami pentru a pleda nevinovat pentru 37 de capete de acuzare într-un caz de infracțiune în care se susține că a strâns ilegal documente clasificate din perioada petrecută la Casa Albă.

După terminarea întregii corvoade judiciare pe ziua respectivă, fostul președinte american a apărut la un restaurant din oraș, unde a strigat în gura mare de două ori că va acoperi nota de plată pentru toți clienții. Restaurantul Versailles este unul emblematic pentru politicienii care doresc să obțină favoarea alegătorilor cubanezi din Miami, scrie Miami New Times.

Presa locală aflată în jurul fostului președinte a surprins mulțimea adunată pentru a-l intîlni pe Trump. În interiorul restaurantului, susținătorii lui Trumpi-au cântat „La mulți ani” cu o zi mai devreme, ținând cont de faptul că acesta va împlini 77 de ani, și apoi au ținut o rugăciune de grup. 

Mișcat de manifestările suporterilor săi, Trump a strigat în gura mare: „Mâncare pentru toată lumea!”

Se pare, însă, că nimeni nu a primit nimic. O sursă informată asigură New Times că oprirea lui Donald Trump la Versailles a durat aproximativ zece minute, fără a lăsa timp nimănui să mănânce ceva, cu atât mai puțin să plaseze o comandă.

Desigur, având în față o campanie lungă – probabil punctată cu apariții suplimentare în tribunalul Floridei de Sud – Trump va avea o mulțime de oportunități să își respecte promisiunea de marți, mai scrie presa de peste ocean.

Mai multe articole despre:
donald trump teapa restaurant