MENIU

„Dolofanul” Buhnici, supărat că a fost făcut gras de un coleg de breaslă

Buhnici și „soția minoră”. Foto/Captură video

Bărbatul cu cea mai „minoră” soție, după propriile declarații, pare să fi aplicat perfect dictonul -  „Ce ție nu-ți place, altuia nu face!” Cu aproape o lună în urmă, un alt vlogger cunoscut l-a făcut „dolofan” - aluzie la proporțiile sale. Atunci, Buhnici a reacționat vehement și a spus că nu se va lua de nimeni care nu are un fizic de invidiat. Însă, și-a încălcat imediat principiile. 

Se amplifică scandalul în cazul cunoscutului vlogger George Buhnici. În urmă cu aproximativ o lună, acesta i-a atras atenția colegului de breaslă, vloggerul Zoso, pe care l-a acuzat de body shaming pentru faptul că l-a numit dolofan. La puțin timp după, Buhnici a stârnit un val de reacții în mediul online după o serie de declarații halucinante. Prezent la festivalul Neversea, bărbatul în vârstă de 41 de ani a criticat aspectul fizic al tinerelor care se afişează în costum de baie „cu celulită şi vergeturi". Iar asta nu e tot! George Buhnici a continuat să șocheze cind a afirmat ca sotia lui arată ca o minora. 

”Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată și nu voi răspunde la „body shaming” decât cu această promisiune , voi face tot ce este moral și legal pentru a te face să înțelegi că nu ai nicio autoritate și niciun drept să faci așa ceva încă o dată: ești un barbat de 40 de ani, nu un copil care îi face dolofani pe alții.

Atunci, Buhnici susţinea în clipul postat că Zoso l-a făcut dolofan, părând afectat de jignirea pe care a primit-o din partea colegului de breaslă. Imediat după, comportamentul acestuia s-a schimbat radical și a stârnit un val de critici în spațiul public după ce a susținut că cei care se duc la mare vor să vadă „piele fără vergeturi”, îndemnându-le pe femei să meargă la sală.

 

Mai multe articole despre:
george buhnici corp celulita vergeturi zoso dolofan