MENIU

Doliu uriaș în lumea filmului. A murit un actor din filmul Titanic - Suferea de cancer la plămâni

Titanic

A murit actorul Lew Palter la vârsta de 94 de ani. El era cunoscut și pentru rolul său din filmul Titanic. Actorul suferea de cancer de plămâni.

Un actor care a apărut în filmul Titanic, lansat în 1997, a murit la vârsta de 94 de ani. Este vorba de Lew Palter, care a jucat rolul lui Isidor Straus, co-proprietarul magazinului Macy’s, care a murit împreună cu soția sa Ida în naufragiul navei.

Potrivit The Hollywood Reporter, Lew Palter a murit după o luptă îndelungată cu cancerul pulmonar. Actorul era cunoscut și pentru rolurile sale din serialele The A-Team, Charlie’s Angels și Columbo.

Lew Palter avea o legătură specială cu Titanicul, deoarece soția sa, Nancy Vawter, era strănepoata lui Thomas Andrews, arhitectul navei. Thomas Andrews a murit în tragedia din 1912, când Titanicul s-a ciocnit de un aisberg și s-a scufundat în Oceanul Atlantic.

Lew Palter a fost un actor talentat și un profesor de teatru la CalArts School of Theater timp de 42 de ani. El a fost apreciat de studenții și colegii săi pentru pasiunea și profesionalismul său. Printre elevii săi s-au numărat actori celebri precum Ed Harris, Don Cheadle și Cecily Strong.

Mai multe articole despre:
titanic Lew Palter a murit actor