MENIU

Doliu uriaș în cinematografie - Un actor a fost găsit mort într-o ladă îngropată în podeaua unei case

Doliu

Un cunoscut actor brazilian a fost găsit mort, după ce a fost dat dispărut în luna ianuarie a acestui an. Cadavrul acestuia a fost găsit îngropat într-o ladă din lemn, la 2 metri sub podeaua unei case. 

Jefferson Machado Costa a fost actor de televiziune, a jucat în mai multe filme braziliene, dar a fost și jurnalist. Ultima dată a fost văzut pe 27 ianuarie, dar mama lui a declarat că a luat ultima dată legătura cu el pe 29 ianuarie. Urma să meargă la un interviu pentru un nou loc de muncă și trebuia să-l găzduiască un prieten.

Actorul a fost declarat dispărut oficial abia pe 9 februarie, atunci când unii vecini au constatat că nimeni nu mai avea grijă de cei 8 câini ai bărbatului.

La începutul săptămânii acesteia, poliția a percheziționat o anexă de pe o proprietate din Rio de Janeiro și a descoperit cadavrul lui Jefferson îngropat într-o ladă din lemn sub podea. Proprietatea era închiriată unui bărbat care se află, acum, pe lista suspecților. Nouă persoane s-au chinuit să-l scoată pe Jefferson de sub podea. Polițiștii au transmis că lada în care a fost găsit a dispărut de la el de acasă. 

Mai multe articole despre:
doliu a murit actor