MENIU

DOLIU la Curtea Regală - un membru important pentru Regina Elisabeta a II-a a murit - Majestatea Sa, devastată

Este doliu la Curtea Regală, după ce un membru important pentru Regina Elisabeta a II-a a încetat din viață. Majestatea Sa este profund îndurerată.

Lady Myra Butter, verișoara prințului Phillip și prietenă apropiată a Reginei Elisabeta a II-a s-a stins din viață pe 29 iulie, la vârsta de 97 de ani. 

Regina Elisabeta a II-a și Lady Myra au rămas bune prietene de-a lungul vieții, încă din copilărie. Regina și sora ei, Prințesa Margaret, au participat la nunta lui Lady Myra cu maiorul David Butter în 1946.

Anul trecut, Lady Myra a vorbit în cadrul unui interviu despre relația ei cu Maiestatea Sa, amintindu-și cum au luat lecții de înot împreună.

«Au ales câteva fete pentru a face ca protocolul regal al prințesei Elisabeta a II-a să fie mai distractiv. Eram un grup de oameni ce includeau prieteni de familie și toți oamenii din cercurile regale, era o atmosferă normală pentru noi.», a mai relatat Lady Myra. 

Lady Myra, care este și o verișoară a prințului Philip, a remarcat că regina avea un simț al umorului foarte bun, pe care l-a menținut toată viața.