MENIU

Doliu in PSD. A murit un fost deputat si membru important din Dambovita

Doliu in PSD Dambovita, un fost deputat a murit. Este vorba despre Ion Nicolae, deputat in perioada 2001-2004 dar si primar la Titu cat si la Targoviste.

Este doliu la PSD Dâmbovița, după ce Ion Nicolae,unul dintre membrii fondatori ai partidului a trecut în neființa. Ion Nicolae a fost deputat, dar si primar atât la Titu cât si la Târgoviște. Desemenea și vicepreședinte al CJ Dâmbovița, scrie realitateadedambovita.net.

Anunțul trecerii în neființă a lui Ion Nicolae a fost facut de liderul organizației PSD Titu, Vlad Oprea, pe pagina s-a de facebook.

”Astăzi, ne-a părăsit pentru totdeauna domnul președinte Nicolae!

Membru fondator al Partidului Social Democrat, fost președinte al PSD Titu, fost primar al orașului #Titu, fost primar al Târgoviștei, fost deputat în Parlamentul României, fost vicepreședinte al Consilului Județean Dâmbovița, domnul Ion Nicolae a fost unul dintre liderii politici care au contribuit decisiv la dezvoltarea administrativă a orasului Titu și a judetului Dâmbovița!

Cei care doresc să-si ia rămas bun, il găsesc acasă, la Titu, pe strada Eroilor nr 4!
Înmormântarea va avea loc joi, 20 februarie.


Dumnezeu să-l ierte!”

A scris Vlad Oprea.

Ion Nicolae a fost deputat în perioada 2001-2004 (fără a avea un mandat complet, înlocuind mai întâi un coleg, ales în 2000, iar apoi demisionând, în favoarea altui coleg de partid,în 2004).

Mai multe articole despre: