MENIU

DOLIU în presa din România: JURNALISTĂ găsită moartă, după ce a consumat "şoricioaică". Iubitul ei, un interlop de temut

Jurnalista Anca Mureșan a murit

Destin tragic pentru o jurnalistă din Arad, care a murit la 47 de ani, în apele Mureşului. Apropiaţii spun însă că ultimii ei din viaţă au fost un chin, după ce a intrat într-un anturaj dubios. Înainte să moară, consumase "şoricioaică", împreună cu iubitul ei.

Dispariţia femeii a fost sesizată joi după amiaza, după ce bărbatul cu care a consumat “şoricioaică” în zona Splaiul Mureşului şi-a revenit de sub efectul substanţei. Se pare că acesta era iubitul ei, un interlop local. Potrivit aradon.ro, el a spus Poliţiei că, miercuri seara, au consumat substanţe cu efect psihoactiv, că femeia s-a dezbrăcat şi a intrat în apă să se scalde. 

Pompierii au fost solicitaţi pentru efectuarea căutărilor pe cursul râului. Din păcate, tot ei au confirmat, vineri seara, moartea Ancăi Mureşan. Trupul arădencei a fost găsit în jurul orei 23:30 în zona Pecica, după ce apele Mureşului l-au scos la suprafaţă.