MENIU

Doliu în politica românească. Un cunoscut liberal a fost răpus de COVID-19

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici veterinari din Târgu Mureș a încetat din viață, vineri, 22 ianuarie, a anunțat filiala PNL Mureș. Liberalul Radu Ungureanu era infectat cu noul coronavirus.

 

Radu Ungureanu, cunoscut și apreciat medic veterinar, era internat la unul dintre spitalele din Târgu Mureș, fiind infectat cu noul coronavirus.

Radu Ungureanu a fost director al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Mureș și coordonator al Circumscripției Sanitar Venerinare și pentru Siguranța Alimentelor Oficiale Târgu Mureș I în cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mureș.

„Anunțăm cu mâhnire că liberalul, Radu Ungureanu, a încetat astăzi din viață. (...)
Rămâne în inimile noastre ca om deosebit, familist convins, renumit medic veterinar, Radu Ungureanu a fost un coleg liberal integru și devotat, un om de nădejde pentru toți cei care au interacționat cu el. 
Rămân în urma sa o soție deosebită și doi copii minunați. 
Îi vom păstra o vie amintire în cartea Partidului Național Liberal Mureș!  
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Să-i fie țărâna ușoară! 
Drum lin, în sus spre cer Radu! Dumnezeu să te odihnească şi să te aibă în pază, suflet bun! Să ne zâmbești mereu din ceruri, alături de Radu Câmpeanu și Mircea Ionescu Quintus, oamenii de care ne povesteai mereu cu drag! Să ne zâmbești mereu alături de marea familie liberală din ceruri! ”, a transmis Partidul Național Liberal Filiala Mureș într-un mesaj postat pe Facebook.

 

Mai multe articole despre:
radu ungureanu deces radu ungureanu pnl mures