MENIU

DOLIU în Poliția Română! A murit un erou. COVID-19 l-a răpus la doar 50 de ani, deși era vaccinat

Doliu în Poliția Română

Doliu în Poliția Română! Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Dâmboviţa a fost răpus de coronavirus, la vârsta de 50 de ani, deși era vaccinat.

Comisarul şef de poliţie Aurelian Preda se vaccinase cu serul Johnson&Johnson, însă se pare că era deja infectat cu noul coronavirus în momentul în care s-a imunizat cu acest vaccin în doză unică.

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la vârsta de doar 50 de ani, a colegului nostru, comisar șef de poliție Aurelian Preda din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care, la data de 11 octombrie, a trecut la cele veșnice.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care, timp de 28 de ani, și-a îndeplinit cu onoare și dăruire atribuțiile de serviciu, întotdeauna fiind un bun camarad și un exemplu de urmat în ceea ce privește pasiunea pentru munca de polițist.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profundă compasiune pentru pierderea suferită. Drum lin spre ceruri, Relu!