MENIU

DOLIU în muzica românească. Un celebru DJ a încetat din viaţă

Muzica românească este în doliu, după ce unul dintre cei mai vechi și apreciați artişti a murit!

DJ Tigaie, pe numele său real Daniel Stănciulescu, era unul dintre cei mai cunoscuți și longevivi DJ de nuntă din România, supranumit și “DJ-ul elitelor” datorită playlist-urilor excentrice și cunoștințelor muzicale aprofundate.

Daniel Stănciulescu avea o vechime de peste 40 de ani în muzica românească, fiind unul dintre preferații lui Nicu Ceaușescu.

Pagina sa de Facebook s-a umplut de mesaje prin care oamenii își arată tristețea că DJ Tigaie s-a stins mult prea devreme.

”Odihnește-te-n pace, Tigaie. Ai fost un exemplu pentru meseria noastră. Îmi pare rău că n-am petrecut mai mult timp împreună”, a fost mesajul transmis de DJ Silviu Andrei.

”Nu pot să cred că ne-ai făcut una ca asta, să pleci și să ne lași pe toți prietenii tăi de suflet, fără cuvinte!!!!! DE CE?!!!!”, a mai scris un prieten de-ai lui Daniel pe pagina de Facebook.

DJ Tigaie, Daniel Stănciulescu, a murit într-un accident de mașină.

Daniel Stănciulescu a început să pună muzică încă din adolescenţă, la 17-18 ani, iar în scurt timp a ajuns unul dintre numele cunoscute în Bucureşti, în cluburile vremii din perioada anilor '70.

Avea o carieră de succes de peste 40 de ani și până astăzi s-a aflat ”la platane".

Mai multe articole despre:
moarte doliu DJ Tigaie