MENIU

Doliu în lumea politică. Lider UDMR, mort într-un groaznic accident de circulație

Un important lider UDMR și soția sa și-au pierdut viața într-un groaznic accident de mașină.

Erdődi Béla, șoferul decedat în tragicul accident care a avut loc, joi, în centrul Zalăului, a fost unul dintre membrii fondatori ai UDMR Zalău și, totodată, cel mai în vârstă membru activ al organizației sălăjene a partidului.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, UDMR Zalău își exprimă profundul regret față de trecerea fulgerătoare în neființă a lui Erdődi Béla și a soției sale, scrie magazinsalajean.ro.

“Moartea tragică a celui mai vechi membru activ al organizaţiei lui UDMR a zguduit comunitatea maghiară a oraşului. E greu să înțelegem şi să ne obișnuim cu gândul că nu mai e printre noi”, scriu cei de la UDMR Zalău.

Potrivit aceleiași surse, în decembrie anul trecut, la împlinirea vârstei de 80 de ani și la aproape 30 de ani de activitate politică, Erdődi Béla a fost sărbătorit de colegii săi.

“A fost un eveniment frumos, emoționant, însă nimeni nu s-a gândit atunci că va fi ultima dată când îl vom avea aproape și că Erdődi Béla va trece la cele sfinte într-un mod atât de tragic. Cu toții suntem șocați față de ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Fazakas Miki, viceprimarul municipiului Zalău.

Mai multe articole despre:
UDMR doliu doliu politică