MENIU

Doliu în lumea medicală: un doctor s-a înecat într-un lac de acumulare, la doar 15 m de mal. Avea doar 31 de ani

Un medic renumit din Deva și-a găsit sfârșitul într-un lac din Caraș-Severin. Alin Popescu avea doar 31 de ani și intrase în apă pentru a se scălda, însă distracția s-a transformat într-o tragedie. Tânărul nu a mai ieșit la mal, iar zeci de salvatori au început căutările disperate. Colegii cadrului medical sunt șocați de moartea fulgerătoare. 

Medicul din Deva venise la o nuntă în Timișoara, iar duminică, împreună cu mai mulți prieteni, a decis să facă un drum și până la Lacul Gozna, din Caraș-Severin, ca să se răcorească.

Alertați că bărbatul nu mai iese din apă, prietenii au sunat la 112. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare care l-au căutat mai bine de 24 de ore.

Într-un final, trupul bărbatului a fost găsit. Conform martorilor, citați de presa locală, el s-ar fi scufundat la aproximativ 15 metri de ponton.

Cadre medicale din Hunedoara și Orăștie, foști colegi și profesori ai tânărului, au transmis mesaje de condoleanțe:

"Cu adâncă tristețe în suflet, colectivul Spitalului Municipal Orăștie, anunță trecerea în neființă a celui care a fost Dr. Alin Popescu, medic ginecolog excepțional."

"A fost pentru noi un coleg minunat, un tânăr medic ce promitea extrem de mult și cu care ne mândream. Drum lin printre îngeri, suflet frumos și blând!"

"Unii studenți îmi rămân în suflet … Alin a fost unul dintre ei …. A plecat și cu o părticică din sufletul meu … Dumnezeu sa te odihnească, Alin!"