MENIU

DOLIU în învățământul românesc - o îndrăgită profesoară s-a stins din viață, la doar 48 de ani

Doliu în învățământul românesc

Tragedie imensă în învățământul românesc, o îndrăgită profesoară s-a stins din viață, miercuri, la doar 48 de ani.

Profesoara pentru învățământ primar Liliana Chiriac, fostă directoare la Școala Gimnazială Secuieni și inspector școlar pe minorități naționale de aproape un an, s-a stins din viață astăzi, 6 iulie.

În vârstă de 48 de ani, Liliana Chriac a fost răpusă de o boală gravă. A fost numită în cadrul IȘJ Neamț în august 2021, ocupând funcția deținută de ani buni de soțul ei, Costică Alexe, profesor de muzică la școli din zona Roman.

Conducerea IȘJ Neamț a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Colectivul Inspectoratului Școlar Județean Neamț regretă profund dispariția prematură a distinsei noastre colege, prof. Liliana Chiriac, inspector școlar minorități, un destin pus în slujba școlii, cu o carieră de director devotat comunității Secuieni și cu o implicare deosebită în viața minorităților din județul Neamț. Pasiunea cu care și-a înnobilat profesia, faptele sale dedicate comunității, o așează în rândul dascălilor apreciați din județul Neamț. Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei!”.

Încă o profesoară a încetat din viață, miercuri

Profesoara Florentina Țurlea, care activase la Școala Gimnazială nr. 23 din Constanță, s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani.

Tragicul a fost făcut de reprezentanții Școalii Gimnazială nr.23.

"Cu nemărginită durere și tristețe ne luăm rămas bun de la colega și prietena noastră bună și dragă, distinsa profesoară de istorie și director de școală Florentina Țurlea.

Rămâi mereu în inimile noastre! Drum lin spre stele, îngerii să te însoțească și Bunul Dumnezeu să te odihnească în lumină. Condoleanțe și profundă compasiune familiei îndurerate.", au scris aceștia.

 

 

Mai multe articole despre:
doliu deces a murit Liliana Chiriac Florentina Turlea