MENIU

DOLIU imens! Un celebru medic din România a murit. Țara, ÎN LACRIMI

Un reputat medic s-a stins din viață

Doliu imen în România!După ce un cunoscut medic s-a stins din viață. Tragicul anunț a fost dat de către soțul acesteia, care spune că soția sa avea mereu o vorbă bună și o mângâiere de alinare.

Dr. Tamara Ionescu, un reputat medic veterinar, s-a stins din viață după ce a s-a luptat, pentru o perioadă lungă de timp, cu o boală incurabilă. Medicul veterinar Radu Ionescu, soțul acesteia, a făcut tragicul anunț.

„Doctorița Tamara Ionescu era apreciată de cei care îi călcau pragul cabinetului ca un înger printre oameni, de o bunătate rară – dovadă fiind și faptul că, deși era grav bolnavă, ea mergea în continuare la clinică și își salva pacienții patrupezi.

De asemenea, avea mereu o vorbă bună și o mângâiere de alinare pentru stăpânii de necuvântătoare care sufereau alături de aceștia.

Plecarea ei din această lume a șocat și comunitatea medicilor veterinari, Tamara Ionescu fiind un ecografist de excepție și un bun dascăl pentru medicii aflați la începuturile meseriei”, spune soțul acesteia.

Cei care au cunoscut-o pe dr. Tamara Ionescu dar și cei ai căror animale de companie au fost tratate de aceasta au lăsat numeroase mesaje de condoleanțe pe pagina oficială de Facebook a cabinetului veterinar.