MENIU

Doliu imens în România! Un mare erou al țării s-a stins din viață

Doliu la ISU

Tragedie fără margini în România, după ce un mare erou al țării s-a stins din viață, duminică.  

Plutonier adjutant șef, Ovidiu Pomîrleanu, s-a stins din viață duminică, 27 februarie. 

Ovidiu Pomîrleanu avea o vechime de 24 de ani în structurile militare, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate de acesta.

Tragicul anunț a fost făcut public de către ISU Vrancea, printr-o postare pe pagina lor de socializare.

”Profund îndurerați vă aducem la cunoștință că în data de 27 februarie 2022, s-a stins din viață, mult prea devreme și după o grea suferință, camaradul nostru, domnul plutonier adjutant șef (r) Ovidiu Pomîrleanu.

Cu o vechime de 24 de ani în structurile militare, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate de plutonierul adjutant șef (r) Ovidiu Pomîrleanu, acesta rămânând în amintirea noastră ca un exemplu de profesionalism, curaj și devotament.

Dispariţia sa lasă un gol imens în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut și a celor alături de care a participat la misiunile specifice unității.

Pentru cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu vă informăm că trupul neînsuflețit va fi depus în cursul zilei de astăzi (luni, 28 februarie) la Biserica „Sf. Nicolae” din municipiul Adjud.

Ceremonia de înmormântare va avea loc miercuri, 2 martie, începând cu ora 12.00, la Cimitirul Municipal Adjud. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”,  au transmis cei de la ISU Vrancea.