MENIU

Grav accident pe DN17! Doi tineri, în stare gravă

Doi tineri sunt în stare gravă în urma unui accident petrecut joi după-amiază în municipiul Bistriţa, pe DN 17, la intersecţia cu un drum judeţean.

Potrivit bistriteanul.ro, unul dintre șoferi s-a angajat într-o depășire când a intrat în coliziune cu cealaltă mașină. Impactul a fost extrem de puternic, una dintre mașini fiind întoarsă în direcția opusă deplasării.

În urma impactului, şoferul şi pasagera au suferit răni grave şi au rămas încarceraţi. Un elicopter SMURD l-a preluat pe tânăr și îl va transporta la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. Tânara de 29 de ani care a fost cu el în mașină în momentul producerii impactului va fi transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Circulația în zonă se desfășoară alternativ pe un singur sens de mers. Coloana de mașini se întinde pe aproximativ 3 kilometri.

”Un tânăr de 25 de ani din Maieru, în timp ce conducea un autoturism pe DN17 pe raza municipiului Bistrița pe direcția de deplasare Bistrița-Beclean, la intersecția cu DJ154 a efectuat un viraj spre stânga, moment în care a fost colizionat de un alt autoturism condus de un tânăr de 19 ani din Mărișelu case se afla angajat în depășirea sa. În urma accidentului a rezultatul rănirea șoferului de 25 de ani și a unei pasagere de 29 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud Marius Rus.

Mai multe articole despre:
accident răniţi