MENIU

Doi tineri, răniți pe DN5, după ce mașina în care se aflau s-a răstunat și a luat FOC

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, și un minor, în vârstă de 17 ani, au fost transportați la spitale din București și din municipiul Giurgiu, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat și a luat foc.

"Pe drumul naţional DN5 Giurgiu- Bucureşti, pe sensul de mers către capitală, în afara localităţii Daia, judeţul Giurgiu, un tânăr în vârstă de 29 de ani din comuna Comana a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, acesta s-a răsturnat în şanţ, pe sensul opus de mers, şi a luat foc", a declarat marţi purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache, arată Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu, două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul ISU Giurgiu şi un echipaj de descarcerare.

Până la sosirea autorităţilor, şoferul în vârstă de 29 de ani şi un tânăr în vârstă de 17 ani care se afla ca pasager în maşină au reuşit să se autoevacueze, şoferul autoturismului fiind transportat la un spital din capitală, iar tânărul în vârstă de 17 ani, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea accidentului şi au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe articole despre:
maşină foc răsturnat DN5