MENIU

Doi tineri au rămas fără bolid, după o aventură de peste 25.000 de lei

Joi seară, după ce au primit nişte informaţii, poliţiştii de frontieră de la Rădăuţi Prut au organizat o acţiune pentru combaterea contrabandei cu tutun, în zona localităţii de frontieră Cotu Miculinţi.

Aceştia au oprit un Audi înmatriculat în România, în care se aflau doi tineri, Cosmin F.  şi Ionuţ P., în vârstă de 20, respectiv 26 de ani, ambii domiciliaţi în judeţul Botoşani. La controlul autoturismului s-au observat pe bancheta din spate trei colete învelite în folie de culoare neagră care erau prevăzute cu chingi pentru transport, în care se aflau ţigări.

Cosmin F., şoferul autoturismului, a declarat că a preluat tigarile de pe malul raului Prut si intenţiona să le transporte în localitatea Viişoara, la o persoană necunoscută, urmând să primească de la Ionuţ P. suma de 1.500 lei.

În urma inventarierii conţinutului coletelor s-a constatat că acestea conţineau 2.500 pachete pachete ţigări marca Ritm cu timbre de acciză Republica Moldova, scrie botoşăneanul.ro.

Ţigaretele, în valoare de 28.125 lei şi autoturismul marca Audi, în valoare de 18.000 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră din Botoşani efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecerea frauduloasă a frontierei de stat, fiind anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi identificării tuturor persoanelor implicate.

Mai multe articole despre:
0 contrabandă tutun Prut ţigări republica moldova