MENIU

Doi soți violatori, arestați în urma unei razii de proporții care a avut loc în București

Captură record în urma unei razii de amploare

Trei urmăriți internațional pentru furt și trafic de droguri, dar și 2 soți proxeneți, au fost prinși sâmbătă noapte în București, în timpul unei razii de proporții. Poliția Capitalei a scos toate forțele din dotare pe stradă pentru a-i prinde pe cei care nu respectă legea. Au fost controale în cluburile din Centrul Vechi, zonele exclusiviste, dar și la festivalul de muzică din pădurea Băneasa. 

Trei indivizi condamnați pentru trafic de droguri și furt, doi violatori, dar și mai mulți consumatori de droguri au fost prinși azi noapte în Capitală. Polițiștii fac verificări la sânge în trafic, pe stradă, dar și în cluburile și terasele din Centrul Vechi.

De asmenea, au fost reținuți un bărbat și o femeie pentru infracțiune de viol și corupere a minorilor care aveau două fete de 14 ani, pe care le-au violat. Soții au fost arestați pentru 24 de ore.


În Capitală are loc în acest weekend și un festival de muzică, unde polițiștii au făcut controale pentru a-i depista pe cei care fac trafic de droguri sau consumă.

De asemenea, polițiștii de la rutieră sunt în alertă după ultimele scandaluri din trafic, în care interlopii au folosit macete. Mai mulți indivizi au fost depistați drogați la volan. 

COMUNICATUL OFICIAL

"În contextul acțiunilor dispuse de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, la data de 1 iulie 2023, polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 8 Poliție, cu sprijinul Direcției Generale a Jandarmeriei Municipiului București, au acționat pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

În urma activităților specifice s-a stabilit că, la o adresă din Sectorul 2, în interiorul unui imobil dezafectat, mai multe persoane ar consuma substanțe interzise de lege și ar deține cantități însemnate de stupefiante.

Astfel, la data de 1 iulie 2023, în jurul orei 21.30, au fost depistate 12 persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani, care aveau un comportament asemănător persoanelor care consumă substanțe interzise.

De asemenea, în interiorul locației, au fost găsite și ridicate 241 de pliculețe de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanțe stupefiante.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, care urmează a sesiza D.I.I.C.O.T."