MENIU

Doi soți din Iași, suspectați de trafic de droguri

Imagine de arhivă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate din Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT– Serviciul Teritorial Iaşi, au efectuat percheziţii la locuinţa a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc, din municipiul Iași. În urma percheziţiei, au fost ridicate droguri de risc (cannabis), bani susceptibili a proveni din traficul de droguri, precum şi alte bunuri care ar fi ajutat în activităţile ilicite, informează realitateadeiasi.net. 

Din cercetări a reieșit faptul că doi soţi ar fi comercializat droguri de risc, respectiv cannabis, de la adresa de domiciliu din municipiul Iaşi, către mai multe persoane.

În urma percheziţiei, au fost ridicate droguri de risc (cannabis), bani susceptibili a proveni din traficul de droguri, precum şi alte bunuri care ar fi ajutat în activităţile ilicite.

De asemenea, cele două persoane au fost conduse la audieri, iar faţă de acestea procurorii DIICOT-ST Iaşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentate Tribunalului Iaşi.

La activităţi au participat şi jandarmi.

Mai multe articole despre:
perchezitii iasi trafic de droguri