MENIU

Doi poliţişti şi o femeie, ucişi într-un atac sângeros, în Japonia! Agresorul a folosit o pușcă de vânătoare și un cuțit - FOTO&VIDEO

Atac armat Nakano, Japonia/ Profimedia

Trei persoane au fost ucise, joi, într-un atac în oraşul Nakano din centrul Japoniei. Potrivit presei locale, victimele sunt doi poliţişti şi o femeie. Se pare că arma folosită este o puşcă de vânătoare.

Un bărbat mascat a atacat mai multe persoane cu o puşcă şi un cuţit, a relatat postul japonez NHK World, citat de Agerpres

Poliţia a ajuns la faţa locului după ce a fost anunţată că o femeie a fost înjunghiată. După ce poliţiştii au sosit la fața locului, suspectul a tras asupra lor, potrivit surselor. 

Situaţia a fost iniţial neclară. Suspectul s-a baricadat într-o clădire care a fost înconjurată de poliţie. El purta îmbrăcăminte de camuflaj, o pălărie, ochelari de soare şi o mască atunci când a fugit. Locuitorilor li s-a cerut să rămână în case.

Agenţia oficială japoneză Kyodo a transmis că autorităţile au primit în după-amiaza de joi un apel de urgenţă în legătură cu un atac cu cuţit.

 

Mai multe articole despre:
japonia atac armat morti